divendres, 5 d’octubre del 2007


Presentació novetat editorial

Avui s'ha presentat el llibre Cent anys de sardanes a Sabadell (1906-2006) escrit pels reconeguts Jaume Nonell i Lluís Subirana al Casal Pere Quart de Sabadell , dins dels actes commemoratius de la Diada del Soci de Sabadell Sardanista.

En aquesta nova publicació en Jaume Nonell i Lluís Subirana ens ofereixen una mostra més del seu treball conjunt avalat per la seva experiència en l'àmbit del sardanisme: colles, cobles, entitats, ensenyament, organització, informació, promoció, difusió ... Una experiència i coneixements que els ha proporcionat una reconegut prestigi i que els ha fet mereixedors de diversos premis i reconeixements.

La presència de la Cobla Contemporània en aquesta novetat editorial és destacable. Des de la seva creació i orígens fins la seva tasca de divulgació de la sardana d'una forma del tot diferent.

Si voleu adquirir aquesta novetat ho podeu fer a l'Agrupació Cultural Folklòrica Sabadell Sardanista (telèfon 937 238 783, dilluns i dimecres, de 7 a 9 del vespre) o a la Fundació ARS (telèfon 937 259 427, de dilluns a dijous, de 5 a 7 de la tarda); o també per correu electrònic, per mitjà d'un missatge de comanda, a info.ars@ya.com o a llsubirana@logiccontrol.es.

Des de la Contemporània volem felicitar aquest dos grans historiadors i encoratjar-los a seguir fent perdurar en la memòria la nostra historia cultural. Ja ens agradaria que algun dia fóssiu els cronistes de la nostres vivències com a cobla. Moltes felicitats.