dissabte, 6 d’octubre del 2007


Sorpreses en la presentació Contemporanis 6

En nostre equip de marxandatge ja ha tornat que crear un nou producte innovador, la Super Tassa Contemporània. Una de les tries més difícils ha estat el color de la tassa, ... verd, blau, vermell, doncs no finalment el color triat no podia ser una altre: el taronja.

Com podeu observar a més del color la podreu identificar perfectament per els seus dos distintius: el logotip de la Contemporània i el logotip del Sardaxou.

Aquest nou producte serà l'obsequi exclusiu per a tots els que comprin el nou disc Contemporanis 6 que oferirem en el concert de presentació el proper dia 20 d'octubre a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet de Llobregat.

Una de les característiques més importants de la Super tassa Contemporània és que està fabricada amb plàstic reciclat. La Contemporània també està sensibilitzada en la conservació del medi ambient i aporta el seu granet de sorra.

També teniu l'opció d'adquirir aquest nou producte per només 1 euro. Mica a mica estem aconseguint anar ampliant els productes Contemporanis. Ja us podem assegurar que això no té aturador.

Recordeu no us perdeu el concert de presentació del Contempanis 6. Properament us donarem més novetats i primícies pels seguidors de les nostres notícies.