dimecres, 3 d’octubre del 2007



Encàrrec Contemporani


El proper 2008 l'entitat sardanista Barberà amb la Sardana celebra dos aniversaris importants; l'organització del desè aplec sardanista i els deu anys d'existència com a entitat jurídica. La promoció i divulgació de la sardana han estat pilars vitals d'aquesta entitat situada a Barberà del Vallès (Vallès Occidental).

Per celebrar aquesta efemèride, Barberà amb la Sardana ha encarregat una sardana al compositor i tible de la Contemporània, Jeroni Velasco. Segurament el seu estil ballador i la proximitat geogràfica dels orígens de l'autor l'han fet mereixedor d'aquesta confiança. Actualment viu a Badia del Vallès, població colindant amb Barberà del Vallès.

Pel que ens han informat darrerament la sardana portarà per nom "JA EN TENIM 10", i ja comença a agafar forma dins el pentagrama musical. També em pogut saber que aquesta peça deixarà bocabat a més d'un el dia de la seva estrena.

El dia de l'estrena serà en la celebració del 10è Aplec de la Sardana de Barberà del Vallès el proper 17 de maig de 2008.

Properament us seguirem informant ...

Podeu conèixer més dades d'en Jeroni clicant l'enllanç ....
Jeroni Velasco