dimarts, 6 d’octubre del 2009

La Contemporània
entrevistada a RAC 1


Versió Rac1 d’en Toni Clapés entrevista a la Contemporània aquest proper dijous 8 d’octubre a les 18 hores. El motiu és la sortida al mercat discogràfic de la darrera aportació de la Contemporània: Sardaxou 4.En aquest enregistrament hi podeu trobar l’espectacle STIUS, que es difont arreu dels Països Catalans.

Per part de la Contemporània participaran a l’entrevista: Agustí Serratacó, representant de la cobla; Daniel Gasulla, director de la formació i Maria Mercè Navarro, instrumentista, Tots tres han fet la seva aportació a l’espectacle STIUS arranjant diverses peces.

STIUS és la nova creació de la Contemporània per aquest 2009. En aquest nou espectacle hi podeu trobar, en format de sardanes, les cançons de l’estiu més comercials i amb més impacte mediàtic. 11 autors han seleccionat les tonades més enganxoses, més ballables i més festívoles. Sorprenents versions de peces clàssiques com La Barbacoa, Un rayo de sol i Cassatschok o versions de temes ben moderns com Amigos para siempre, La Macarena o Mambo 5.

Versió RAC1, amb Toni Clapés, és el programa més escoltat de la tarda, amb 125.000 oients és líder indiscutible. Aquest any arriba a la tretzena temporada d’emissió. En aquest programa radiofònic podeu seguir l’actualitat amb molt bon humor. El Senyor Marcel•lí és el company inseparable d’en Toni Clapés i sempre posa la nota diferencial en un xou del tot diferent.

No us perdeu una combinació del tot explosiva, Versió RAC1 i la Contemporània. No sabem del cert que en sortirà, però seguríssim que serà ben divertit i distret.

1 comentari:

Unknown ha dit...

El senyor Marcelí estarà encantat amb la Contemporània. Qualsevol cançó podría ser adaptada al seu gust, que crec que és molt sardanista i tradicional, oi?.