dimarts, 29 d’abril del 2008

La Contemporània a
Versió Rac1 amb Toni Clapés


Darrerament la feina de la Contemporània té un gran ressò mediàtic. El que més ens engresca és la difusió que en fan programes que no estan relacionats estretament amb el món de la cobla ni la sardana.

La darrera incorporació a la graella mediàtica es produirà aquest proper dijous. L'equip del programa Versió Rac1 amb el conegudíssim presentador Toni Clapés ha decidit tractar la proposta de la Contemporània en el seu programa.

Aquest programa és el més escoltat en la seva franja horària amb una mitjana de 116.000 oients diaris.

El seu director i conductor, Toni Clapés, l’han reconegut com el millor professional de ràdio als vuitens premis Ràdio Associació. El jurat, que el componen, entre d’altres, el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha valorat les qualitats radiofòniques de Toni Clapés, que l’han convertit en líder indiscutible de la franja de tarda a Catalunya des de fa molts anys.

A més, el jurat ha d
estacat com a “excepcional” el fet que Clapés hagi aconseguit arrossegar el seu èxit i audiència quan va decidir canviar d’emissora.

El reportatge ha estat enregistrat en l'actuació d'aquest passat diumenge a l'església de la Romànica (Sabadell). El reporter va recollir declaracions del nostre representant, l'Agustí Serratacó i d'altres components de la formació.

Si voleu passar una bona estona i escoltar la feina de la Contemporània us convoquem tots el proper dijous 1 de maig a les 5 de la tarda al Versió Rac1.

Nosaltres ho escoltarem entre sardana i sardana a l'aplec d'Oliana. Per cert recordeu fem una estrena Magnífica i que no s'enfonsa a ningú (per més dades veure notícia estrenes de l'espectacle MÉS FILMS).