dimarts, 1 d’abril de 2008

La Contemporània surt al club de TV3

De nou teniu una nova televisiva per tots vosaltres. Sembla que la Contemporània s'està convertint en una cobla mediàtica. Aquesta vegada és el programa el club, presentat pel conegudíssim Albert Om, qui ens ha convidat a ensenyar aquesta manera diferent de fer sardanes.
El dia escollit és el proper dimecres 2 d'abril entre les 16:25 a les 18:30 hores de la tarda. La intervenció de la Contemporània s'ubicarà a la part final del programa. En aquesta ocas comptarem amb una novetat. Una representació de la colla Violetes del Bosc acompanyarà la interpretació de la Contemporània.

La colla sardanista Violetes del Bosc es va fundar l'any 1945.L’any 1959 la colla aconsegueix per primer cop el Campionat de Catalunya de colles sardanistes, i des d’aquella data l’ha aconseguit en trenta-nou ocasions més, i en 10 campionats ha assolit el subcampionat. Per altra banda, també ha aconseguit diversos campionats de revesses i de colla complerta, diversos campionats de Barcelona, va guanyar la primera Copa de Catalunya, i és l’actual campiona del Campionat Territorial de Barcelona Ciutat.

Si en voleu saber més informació us convidem a visitar la seva web ----->Violetes del Bosc. També us donem a conèixer quins dansaires ens acompanyaran: Cristina Colomer, Carlos Machado, Dani Mena, Meritxell Sans, Gerard Saura i Roser Vilaplana. Moltes gràcies pel vostre ajut.

Bé doncs només ens queda esperar amb neguit el proper dimecres. Us convidem a veure'ns a TV3. No us ho perdeu.

Cap comentari: