dilluns, 27 d’octubre de 2014

Nova col·lecció "Dedicats" i més notícies de la cobla Contemporània

Nova col·lecció “Dedicats”


La cobla Contemporània us presenta la sisena col·lecció discogràfica de producció pròpia anomenada “Dedicats”. Aquesta nova línia ofereix a tot aquell que ho desitgi enregistrar la seva sardana, patrocinant els costos de l’estudi de gravació i còpies discogràfiques. El retorn per al patrocinador és rebut amb còpies del disc compacte. La cobla Contemporània obsequia als mecenes amb la interpretació, difusió als mitjans de comunicació, posada a la venda en les primeres botigues del país i promoció de forma totalment gratuïta. A més a més, la unió de tots els “Dedicats” ofereix un disc amb un llançament mínim de 1.000 còpies.

En el primer volum del Dedicats 1 us oferim 11 sardanes i tres nous arranjaments de música emblemàtica de la nostra terra; El cant de la senyera, L’estaca i Els segadors. Els moments patriòtics han inspirat al compositor i representant de la cobla Contemporània, Agustí Serratacó i Costa, per proposar noves versions amb format de cobla. Emocionant de debò.

La introducció escrita del llibret ha anat a càrrec de la Sra. Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural. La sardana que inicia el disc és Òmnium de Maria Mercè Navarro, dedicada al 40è aniversari de l’entitat a Sabadell. A més a més podreu gaudir de 10 sardanes més, d’Agustí Serratacó, Joan Benavides, Tomàs Gil, Jordi Sanahuja, Francesc Xavier Cassanyes i Pau Asènsio.

Miquel Castro és el creador i dissenyador gràfic d’aquesta nova col·lecció. La seva recent afició a la fotografia l’ha portat a col·laborar en nombroses ocasions amb diverses entitats musicals. Molts dels enregistraments de la cobla Contemporània estant farcits d’imatges d’en Miquel. Gran amic de la cobla Contemporània.

Els protagonistes d’aquesta nova col·lecció són les persones o entitats als quals se’ls ha dedicat una sardana; ells han fet possible que aquest nou projecte sigui una realitat.
La bona acollida ens ha engrescat a fer-ne noves edicions. Sota l’eslògan “Vols immortalitzar la teva sardana? Amb la Contemporània, pots” obrim convocatòria a totes aquelles persones o entitats que vulguin perpetuar i donar difusió a la seva música. El termini d'admissió finalitza quan es cobreixin la quantitat d'obres que contindrà el disc.
Representant i delegat

Des de principis d’any, Agustí Serratacó desenvolupa exclusivament la tasca de representant de la cobla, deixant la seva faceta interpretativa de tenora dins la formació. Jeroni Velasco, intèrpret de tible, té al seu càrrec la tasca de delegat en les actuacions de la Contemporània.

Youtube canal cobla Contemporania

Des d’aquest estiu la Contemporània disposa d’un canal a Youtube. Dins de la forta implantació a les xarxes socials, la Contemporània fa aquest nou pas amb fermesa. Joan Benavides, intèrpret de tenora, s’ha encarregat de l’edició i l’enregistrament de diverses filmacions amb tecnologia d’última generació. Cal destacar l’enregistrament de matinada de l’actuació a la Patum de Berga. Us convidem a visitar-lo.

Reedició dels “Sardaxous”

La col·lecció discogràfica més insígnia de la Contemporània és “Sardaxou”. En les actuacions, els de la Contemporània coreografiem i animem fent festa i xerinola. Hi podeu trobar confeti, barrets, disfresses, bombolles, globus de diferents dimensions..., amb l’ànim constant d’innovar. La música sempre és el fil conductor amb el qual s’engresca a tot el públic.

Components i col·laboradors de la Contemporània agafem les partitures musicals més conegudes, les arrangem a ritme i tempo característics de la sardana i les interpretem amb els instruments més singulars del país. Les temàtiques transformades a ritme de sardana han estat: Les sintonies de la televisió, l'òpera, la sarsuela, el cuplet, les napolitanes, les cançons de l'estiu, el cinema, el circ, els animals i les cultures.

Actualment compta amb 8 volums i amb un novè en preparació. La bona acceptació ha fet que durant el mes de novembre reeditarem per tercera vegada els volums 2, 3 i 5. Podreu gaudir de nou en format CD dels espectacles Films, Més Films i Més Stius. Fins al moment, la distribució d'aquesta col·lecció ha estat de 12.000 còpies.

Representant:
Agustí Serratacó i Costa    Tel. 938 66 00 48 /  618 91 56 63
Av. Catalunya, 10 2n  08182 Sant Feliu de Codines    info@contemporania.net
www.contemporania.net
www.facebook.com/coblacontemporania
www.twitter.com/contemporania
www.instagram.com/coblacontemporania
www.youtube.com/user/contemporania