dilluns, 10 de desembre del 2007

Sopar cloenda temporada 2007
Bon rotllo Contemporani

En aquestes dates pre-nadalenques la Contemporània realitza un sopar de cloenda de l'any. Des de la seva fundació ha celebrat anualment aquest apat de germanor amb la participació de tots els components, les noves incorporacions, directors i alguns col·laboradors externs.

Aquest any els convidats especials han estat el compositor Jordi Paulí i la dissenyadora Laura Gonzalez.

En Jordi Paulí ens va obsequiar amb la sardada Temps Moderns. Una part dels llargs convida al solista intrèpid a improvisar sobre una base rítmica.

En la versió enregistrada que teniu disponible en el disc L'audició 4 podeu gaudir de 4 llargs ben diferents, sota la creació de quatre solistes de la Contemporània; Agustí Serratacó (tenora) Sebastià García (trompeta) Martí Fontclara (fiscorn) i Gerard Pastor (contrabaix). Tot i així quan l'interpreten a plaça en format de 10 tirades s'hi afegeix la Maria Mercè Navarro (flabiol) i en Jeroni Velasco (tible).


Hem gaudit molt amb aquest nou repte. La creativitat en mans de l’intèrpret i la seva genuïtat ens han endinsat en un món desconegut per la cobla. Aquesta experimentació respecta la durada de la peça, es fa escoltar i ballar (molt i molt). Aquesta sardana s’estrenà el passat 19 de maig al IX aplec de la sardana de Barberà del Vallès amb el suport de l'entitat Barberà amb la Sardana.

Na Laura Gonzalez ha estat l'encarregada de la portada del disc més exitós d'aquest 2007: Sardaxou 2. La seva aportació ha estat sorprenent. El disseny que ens ha ofert surt de qualsevol motllo sardanista. La originalitat i força han col·laborat de ben cert al quasi exhauriment de l'edició de 1.000 discos que varem treure aquest passat mes de juny. Moltes felicitats. De ben segur que properament ens retrobarem amb nous projectes.

Als dos convidats se'ls va obsequiar amb un format diferent de l'enregistrament que han participat: L'audició 4 i Sardaxou 2.

Al final del sopar varem gaudir com cada any de l'entrega de premis de la Contemporània 2007. Aquest premis instituits fa tres anys volen fer el reconeixement merescut a tots els membres i col.laboradors que han participat en aquest projecte DIFERENT . Premis tots ells fets des de la simpatia. Cliqueu aquest enllanç ----> fotos sopar 2007

Finalment i com a cloenda l'Agustí Serratacó ens va fer gaudir amb un Discurs Institucional, que res tenien a envejar al rei o al president. Us convidem a sentir-lo ......