dimecres, 5 de desembre del 2007

Acte solidari de la Contemporània

Les tres col·leccions de la Contemporània: Contemporanis, L'audició i Sardaxou han estat enreg
istraments solidaris amb Mans Unides.

Aquest diumenge fou el dia triat per fer l'acte protocolari d'entrega dels fons recaptats. El disc més exitós de la Contemporània ha estat Sardaxou 2, on s'inclou l'espectacle FILMS, ha ajudat en gran manera a la campanya solidaria d'aquest 2007. La cobla va lliurar els 1.000 euros recollits en l'audició celebrada a Sabadell en el paratge del Club Falcons.

Cap a dos quarts de dotze ens aproparem tota la colla de la Contemporània per preparar l'audició de sardanes. La primera molt bona notícia fou el premi recollit la nit anterior pel nostre tenorista Ivan Joanals a Blanes (més informació al blog de notícies).

Al finalitzar la segona sardana es va iniciar l'acte pròpiament dit. L'encarregat d'introduïr l'acte fou en Jordi Saura. Conductor i guionista del programa Esperit de festa i Sardanes a Radio Sabadell, la seva vida ha estat estretament relacionada amb el món de les colles sardanistes i el seu afany per conèixer tot el que passa en el món de la sardana. La seva introducció ens va fer emocionar a tots. Va presentar breument les diferents característiques que han fet de la Contemporània una cobla diferent. Especialment de l'acte de solidaritat totalment innovador en el món de la sardana.


Seguidament Agustí Serratacó, representant de la Contemporània, feu entrega a la presidenta de Mans Unides, la Sra Rosa Maria Vila, d'un sobre de color taronja (el color contemporani) on hi havia dipositat el donatiu de la Contemporània.

La presidenta de Mans Unides ens va fer gaudir d'un parlament ple de sentiments i paral·lalismes entre la sardana i Mans Unides. Que millor que donar-nos les mans per ballar i per col.laborar amb els més desafavorits. Sens dubte el símbol de Mans Unides no deixa indiferent a un sardanista que constament dona la ma a persones d'arreu.

Des d'aquesta tribuna volem agrair l'hospitalitat del Club Falcons que en tot moment va estar obert a les nostres propostes, a Mans Unides per la seva generositat en vers els altres, a l'Eloi Montoliu i a la Maria Dolors Tarragona per les seves bones idees.

Moltes gràcies a tots i fins l'any vinent.