dimecres, 19 de desembre del 2007

Diccionari d'autors de sardanes suplement 2007
Col·laboradoració Contemporania

Recenment ha sortit publicat un suplement que és la continuació de la segona edició del Diccionari d'Autors de Sardanes que es va publicar el 2002.

En aquest suplement podeu trobar una ampliació i rectificació de la base de dades ja publicada amb uns 2.015 autors i pseudònims de compositors de sardanes i música per cobla.
Amb les dades recollides des del 2002, el Sr. Carles Riera i Vinyes ha estat l'encarregat de la redacció d'aquest suplement.

La cobla Contemporània ha estat un col·laborador incondicional facilitant totes les dades disponibles de nous compositors. Prova n'és l'aportació fotogràfica i biogràfica de molts autors novells. Podreu trobar en Oscar Barqué, Xavier Bech, Pitu Chamorro, Martí Fontclara, Núria Garcia, Martí De Joan, Olivier Marquès, Carles Martí, Xavier Molina, Maryse Olivé, Gerard Pastor, Jeroni Velasco, ... i molts més.

Tots ells enregistrats en la col·lecció Contemporanis de la cobla Contemporània. Actualment teniu a la vostra disposició el darrer enregistrament del Contemporanis 6. Els 5 volums anteriors estant totalment esgotats en format físic (CD), només els teniu disponibles a través de la nosta pàgina web www.contemporania.net en l'apartat de botiga on els podreu comprar en format digital (mp3).

Si esteu interessats en adquirir aquest suplement d'autors de sardanes i música per cobla us podeu dirigir a

Revista Som
c/Racolta de dalt, 9
17850 Besalú
som@garonuna.com

El seu preu és només de 5 €. Per cert també tenen disponible el diccionari d'autors editat l'any 2002 pel preu de 18 €. Un bon sardanista ha de tenir a la seva biblioteca aquesta bona eina.