dijous, 20 de desembre del 2007

Concert Films
Últimes oportunitats

El proper dissabte és una de les darreres oportunitats on podreu veure l'espectacle d'aquest any de la Contemporània: FILMS. Aquest concert ha estat concretat a última hora i no surt publicat en les edicions d'Infosardana.

Una de les darreres poblacions que veuran en directe l'espectacle de la Contemporània és El Pla de Santa Maria (Alt Camp). Dins dels actes nadalencs de la població l'Ajuntament del Pla de Santa Maria ha convidat a la cobla Contemporània a oferir el tradicional concert nadalenc al centre cívic "La pista" a les 7 de la tarda.

El municipi del Pla de Santa Maria, situat en plena Ruta del Cister, ofereix a tots els visitants un interessat llegat històric i natural que cal descobrir. Podeu aprofitar el dissabte per fer una visita al matí, un bon àpat el migdia i un concert ben diferent a la tarda amb la Contemporània.

Fent
balanç d'aquest 2007 la Contemporània ha recollit el fruït del seu treball. Moltes alegries, reconeixement, admiració, crítica, ... de tot i força. Però en cap moment la nostra cobla ha donat indiferència al públic assistent a les nostres actuacions.

Estem molt contents de la tasca feta i ens donen moltes més ganes de seguir buscant nous camins que activin i engresquin el mon de la sardana, de la cultura i de la música.

L'acolliment de totes les poblacions a la Contemporània ha estat magnífica. El ressò del Concerts Diferents de la Contemporània ha sigut genial i amb una bona repercussió. Tenim molta joia aconseguint obrir el món de la sardana en sectors que la desconeixien.

Mostra n'és el darrer concert a Almacelles (Us adjuntem uns retalls de premsa).


Estem Contents, molt contents


Bon any a tots