dimarts, 20 d’abril del 2010

La compositora de sardanes MARIA MERCÈ NAVARRO celebra el seu aniversari

El passat dissabte 17 d'abril, el restaurant xilè “ HUGO ” del carrer Rec Comtal numero 6 de Barcelona va ser testimoni de la festa aniversari que es va oferir a la compositora de sardanes Mª Mercè Navarro.

El sopar va ser organitzat per la xilena d'origen mapuche Miriam Rosa Paillan Llancapan a la que la Mª Mercè Navarro va dedicar fa un any i mig, una sardana amb un títol ben significatiu :
“AMIGA MAPUCHE”

Sardana d'èxit estrenada per la Cobla Contemporània a Sant Andreu de la Barca el dia 30 de novembre de l'any 2008 i que ha sigut interpretada per diverses cobles i enregistrada en dos ocasions, una per la Cobla Contemporània i una altra per la Cobla Ciutat de Terrassa.


Sorpresa per la Mª Mercè al descobrir entre els quadres amb fotografies que cobreixen les parets del restaurant, la seva pròpia fotografia i una reproducció de la portada de la seva sardana.


Acompanyava a la Miriam el seu marit el senyor Pere Vendrell responsable i capdavanter durant molts anys de les activitats sardanístiques de Sant Andreu de la Barca. La Mª Mercè Navarro va estar acompanyada pel seu amic i company de la Cobla Contemporània, Agustí Serratacó.

Volem destacar el tracte cordial i professional de la direcció i del personal del restaurant “HUGO” que van estar, en tot moment, a l'altura de les circumstàncies.

Felicitats doncs a la Mª Mercè Navarro pel seu aniversari i esperem escoltar ben aviat, noves i boniques sardanes.


elcronistavalent