dijous, 4 de febrer del 2010


La Contemporània estrena fitxatges de temporada

La cobla comença temporada amb dos fitxatges nous aferrats al metall i el so de la trompeta: són en Quim Font de Vic i en J
ordi Muñoz de Sabadell.

Ja han pogut comprovar què suposa signar el contracte de la Contemporània i sembla ser que ho porten molt bé! Tot i algunes frases d'estupefacció com ara "això m'haig de posar al cap?" o bé, " aquest espectacle el feu sempre? ", però entremig de moltes rialles, de bon ambient, i d'una música que acompanya plenament, la seva incorporació està essent excel·lent, i estan contribuint molt fermament a la causa Contemporània, escampant arreu del país la nostra manera de fer i d'entendre l'espectacle.

D'altra banda, diumenge passat un dels nostres components jugava a casa: parlem del nostre primer fiscorn, l'Arnau Sala, de Taradell. I és que jugar a casa sempre té avantatges! El moment àlgid de l'audició, que es va fer, com cada any, al centre cultural Costa i Font de Taradell, va ser quan el programa preveia la interpretació de " Classes de cant sobre un tractor groc ", l'aportació estel·lar del nostre company Arnau al Sardaxou 4 Stius , que, tal com molts ja deveu saber, ha estat la gran estrena d'enguany. La reacció del públic? Excel·lent! El nostre fiscornaire va ser aplaudit amb fermesa i la pressió popular va fer que es repetís la sardana un cop més. D'això se'n diu triomfar!

Felicitats als nous fitxatges i felicitats als triomfadors de casa i de tot arreu!

Cronista: En Joan de Sa Bardissa