divendres, 19 de juny del 2009

El nou espectacle "Stius" 
ja comença a fer efecte!

Les sardanes que diversos autors han escrit pel nou espectacle "Stius" ja comencen a fer efecte per tot arreu... Ja des del gran èxit que estan tenint per les places de Catalunya, on, fins i tot abans que hagi sortit en format de CD, ja ens el volen comprar. També se'n parla a les entrades de blocs i dels vídeos al YouTube!

Si no heu pogut acostar-vos encara a cap de les nostres actuacions i no heu pogut tastar el nou espectacle... aquí podeu veure dos vídeos que hem trobat al YouTube... per començar... la sardana "Sardabeatles" del nostre company tiblaire Jeroni Velasco... sens dubte, una sardana que agrada a tots, joves i grans, i que ens transporta als grans èxits del grup anglès "The Beatles" però, sobretot, sense fer que això sigui un impediment per ballar al ritme d'una bona sardana, com dia a dia ens demostra en "Jero".




El segon vídeo que hem trobat és del nou "hit", del nou "single", de la nova obra del mestre Martí de Joan. Sardana que amb poc temps ja fa que les rotllanes es tornin boges, que es comencin a animar amb “Te quiero más” (Fórmula abierta), que ballin al ritme de "La Macarena" i que saltin al ritme de "Bye Bye" (de David Civera). Aquesta sardana porta per títol “Va d'estius”... aquí podeu veure un vídeo de la sardana de germanor durant el concurs de colles de Sabadell!


Que corri la veu...! Que la Contemporània ja s'ha avançat a l'estiu, igual que la calor, i el nostre objectiu és omplir les places de la Catalunya del Sud i la del Nord amb festa grossa plena de confeti, música i bon rotllo!