diumenge, 20 de juliol de 2008


Sardaxou 3
El disc més esperat
de la Contemporània

Com ja heu pogut observar la feina d'elaboració de la tercera entrega del Sardaxou és en la seva recta final. Aquesta mateixa setmana ja hem fet entrega a la discogràfica PICAP de tot el material per la seva fabricació.

Aquesta vegada com a primícia per tots els nostres visitants internautes, ja podeu comprar en format mp3 el disc. La seva edició en format CD estarà apunt a principis del mes d'agost. El seu llançament publicitari està programat pel mes de setembre. En la pàgina inici ja podeu fer un tast del nou disc, podeu escoltar i descarregar-vos gratuïtament la peça que enceta aquest disc: Galop Més Films d'en Jeroni Velasco. En l'apartat de discografia podeu escoltar els 20 primers segons de cada peça.

En aquesta ocasió s'editarà el disc en dos formats diferenciats: l'habitual en format CD amb caixa de plàstic i un format publicitari amb un sobre de cartró. L'edició serà de 1.700 exemplars.

El contingut del disc es desglossa en dotze sardanes, un galop d'entrada i un arranjament. Els quatorze temes de pel·lícules que formen part del nou espectacle d'aquest 2008, MÉS FILMS.

La bona acollida que ha tingut l'espectacle MÉS FILMS ens ha entusiasmat molt. No us perdeu el nou èxit de la Contemporània, el Sardaxou 3.

Aneu per feina a comprar-lo que els seus dos germans petits: Sardaxou 1 i Sardaxou 2 estant exhaurits ja fa temps.

Per cert no els convideu a menjar ho arrasen tot.

Cap comentari: