dilluns, 17 de desembre del 2007


Nou espectacle 2008
procés elaboració

Un any més la Contemporània ja està treballant en el nou espectacle pel proper any. Aquesta feina ja comença a l'estiu on es decideix el tema que es tractarà l'any següent. Per ara us podem dir que no us podem dir res, tot i que el tenim triat és un secret tancat a pany i forrellat.

Després es tracta d'encomanar (demanar, sol.licitar, ... ) a diversos autors la dura tasca d'escriure una peça relacionada amb la temàtica. L'energia de la Contempor
ània s'ha començat a escampar com una taca d'oli i els autors del nou espectacle s'han duplicat. Aquest és el repte pel nou espectacle del 2008 duplicar els autors participants.

On ja hi hagut un creixement brutal ha estat en l'aportació d'autors de la mateixa cobla. En el darrer espectacle FILMS els participants foren cinc, en la propera edició seran set. Pensem que la concentració de compositors per metre quadrat en el cas de la
Contemporània és el més alt de Catalunya. Dels dotze components (11 músics + director) set han escrit o escriuran sardanes properament (un 60 % uffff). En aquesta propera edició participaran la Maria Mercè Navarro (flabiol), Jeroni Velasco (tible), Agustí Serratacó i Ivan Joanals (tenores), Sebastià Garcia (trompeta), Martí Fontclara (fiscorn) i Dani Gasulla (director).

El nou espectacle de la Contemporània comença agafar forma. Aquest passat dijous dos foren els primers autors en entregar les seves composicions. Per ordre d'arribada fou en Jeroni Velasco i en Dani Gasulla (director de la Contemporània). Ja us podem anunciar que el galop que obrirà el nou espectacle ha estat composat per en Jeroni, i podem dir que farà picar de mans al públic. Pel que fa a les sardanes que varem provar ens van transportar al ............ piiiiiiiiiiiiiiiiiiii (ho sento no ens han permès revelar més detalls).

Les col·laboracions d'autors que no formen part de la Contemporània no us podem revelar més detalls. Properament intentarem desvelar-vos més informacions.

Comença el compte endarrere pel nou espect
acle de la Contemporània.

No us el perdeu.

2 comentaris:

Eloi Montoliu ha dit...

Tot això està molt bé!
A la foto dels compositors de la Contemporània veig que falta en Daniel Gasulla, deu ser el que tira la foto...

Eloi.

Anònim ha dit...

No passa res Eloi. Ja sabeu tots que la meva omnipresència fa que encara que no en veieu, sempre soc a tot arreu.