dilluns, 15 d’octubre del 2007


Renovació Contemporània TV


Una de les característiques més importants de la Contemporània és la seva pàgina web. Constament hi ha actualitzacions, novetats, i tot gràcies al web Master Eloi Montoliu.

L'Eloi ha estat membre de la cobla Contemporània com a interpret de tible. Darrerament hem tingut el goig de retrobar les seves interpretacions a causa de la baixa sobtada d'en Jeroni Velasco, sortosament ja recuperat. Des del Blog de la Contemporània volem expressar el nostre agraïment a l'Eloi pel seu treball ferm i decidit en la promoció de la cobla Contemporània a la xarxa.

A sota del disc Contemporanis 6 podreu observar una fotografia d'en Eloi interpretant inspiradament una sardana. No us ho perdeu.

La darrera novetat de la web és la revisió de l'apartat de Contemporània TV (els videos de la cobla). Aquest apartat es realitza en gran part per les aportacions desinterassades d'espectadors, sardanistes i públic en general.

Us volem convidar a enviar-nos els vostres videos i a visitar la televisió més diferent cliqueu l'enllanç ----> Contemporània TV