dijous, 17 de novembre de 2011

Concert Sardaxou
cobla Contemporània
 
Tenim el goig de convidar-vos a un concert molt especial. El proper 19 de novembre a les 22.30 hores al casal Mira-Sol (C/Mallorca, 42 08195 Mira-sol, Sant Cugat del Vallès) la cobla Contemporània us oferirà una mostra de diversos espectacles agrupats sota el nom de Sardaxou.

LÍRICS és la nova creació de la Contemporània per aquest 2011. En aquest nou espectacle hi podreu trobar, en format de sardanes, una gran varietat de les millors òperes, sarsueles i napolitanes. 13 autors han seleccionat les tonades més carismàtiques del Bel Canto. Sorprenents versions de peces clàssiques d’òpera com Carmen i Les noces de Fígaro, cèlebres sarsueles com La verbena de la Paloma i La Gran Via, i famoses napolitanes com Mamma i O sole mio. Una de les innovacions més rellevants és la recuperació de dues peces originals de mitjans del segle XIX de Pep Ventura. El “Sardaxou” ja era una realitat en aquell temps. Quina gran descoberta!

Altres creacions que us oferirem són: Més Stius (2010) la segona part de les cançons de l’estiu; Stius (2009) la primera part de les cançons de l’estiu; Més Films (2008) la segona part del cinema i Films (2007) la primera part del cinema.

Us esperem a tots per passar una vetllada inoblidable.