dimecres, 21 d’abril del 2010

La Contemporània participa a “Els matins” d’en Josep Cuní a TV3


El proper divendres, diada de Sant Jordi, a les 12:00 hores del matí, la Contemporània participarà,
en directe, en el programa televisiu “Els matins” de TV3.

En aquesta ocasió, la Contemporània acompanyada de la Colla Marenostrum oferirà una mostra del seu darrer espectacle: STIUS.

En aquest espectacle hi podreu trobar, en format de sardanes, les cançons de l’estiu més comercials i amb més impacte mediàtic. 11 autors han seleccionat les tonades més enganxoses, més ballables i més festívoles. Sorprenents versions de peces clàssiques com La Barbacoa, Un rayo de sol i Cassatschok o versions de temes ben moderns com Amigos para siempre, La Macarena o Mambo 5.

En aquesta ocasió “Els matins” surt dels estudis centrals a Sant Joan Despí i es desplaça a la plaça Catalunya de Barcelona. El programa estarà centrat en la diada del llibre amb la participació de diversos escriptors de renom com: Jaume Cabré, Vicenç Villatoro, M. de la Pau Janer, Hèctor López Bofill, Patrícia Gabancho, Mar Jiménez, Antoni Dalmau, Empar Moliner, Sílvia Soler, Lluís Puig, Josep Lluís Gallego, Jordi Robirosa, Toni Real, Marta Viladot i Arcadi Alibés.

Aquest espai de televisió de Catalunya és dirigit i presentat per Josep Cuní, formant tàndem a la pantalla amb Helena Garcia Melero, "Els Matins" és el magazín informatiu diari de referència. Amb cinc anys d’existència han aconseguit consolidar-se com el programa líder indiscutible en la seva franja, amb una quota de pantalla mitjana superior al 20%.

Aquesta edició inclourà les actuacions en directe a la Plaça Catalunya d’en Joan Pons, Núria Feliu, gegants i capgrossos, i la Contemporània acompanyada de la Colla Marenostrum.

No us perdeu una nova mostra televisiva d’una cobla diferent.