dilluns, 29 de juny del 2009


La Contemporània neix

No esteu llegint malament, no hi ha cap error, ... és ben veritat. Aquest proper cap de setmana donem a llum la Contemporània.

I tots us preguntareu que no la coneixem ? doncs no, no, no la heu descobert encara.

Ara us en faré cinc cèntims. El pare de la Contemporània és en Jaume Soler. I tots us preguntarem i qui és en Jaume Soler ?

Podriem dir moltes coses, totes bones, però per sobretot és un artesà incansable, lliutador i creador. Si mesclem en Jaume amb dos colors en surt una peça única, la Contemporània.

La Contemporània és un calçat exclusiu que incorpora els colors corporatius de la cobla més diferent d'arreu, el negre i el taronja. Unes espardenyes elaborades expresament per la primera formació de cobla amb calçat genuï de Catalunya, l'espardenya. No podia ésser altre que la cobla Contemporània.

Però les característiques d'aquesta espardenya la fan úniques. Versatilitat, disseny novedós, colors llampans, ... de ben segur que aquest estiu serà un calçat de moda. No ho dubteu si voleu calçar bé a en Jaume li heu de demanar ... una Contemporània del 40,41,42 o al peu que vulgueu.

Avui hem fet un tast físic del nou calçat de la Contemporània i us podem dir que flotàvem pels núvols. Molt més còmode que qualsevol calçat. Una visita obligada és anar amb peregrinació al carrer Francesc Macià, 53-55 d'Arenys de Munt, seu central de Soler Espardenyes. Allí visitareu una botiga exclusiva de calçat d'alta gamma, on s'hi barreja el calçat més artesà amb calçat més xic.

Aquest creador ha participat en diverses desfil·lades de moda de dissenyadors de renom internacional. Us convidem a fer una visita a la seva pàgina weeb
www.jaumesoler.cat

Aquest proper cap de sentmana estrenarem aquest calçat, conjuntament amb un pantalons (100 % de cotó) un xic curts (per lluïr cames), i un polo ben fresquet. La combinació no deixarà indiferent a ningú.

Si voleu sol·licitar més informació, o encarregar el vostre calçat només us cal trucar a en Jaume Soler al 937 951 602 o bé 615 699 695.

1 comentari:

jordi saura ha dit...

Sí senyor, "con dos cojones", sou els millors.

Espero un afoto al blog després de l'estrena, ja que no us podré veure en directe.

Al programa de dissabte hi farem referència.

Anims, i per molts molts anys.

Jordi Saura