dimecres, 2 de juliol del 2008

Concert dalt d'un volcà
a Olot. Un gran èxit!

La Cobla Contemporània segueix el seu recorregut per les diferents contrades de la nostra geografia escampant un tarannà i manera de fer que són clarament diferents.

És justament aquesta marca de la casa la que l'ha traslladada fins arribar a la capital de la Garrotxa on, el proppassat dia de Sant Joan, va oferir un dels seus concerts a un públic que, com més temps passava, més s'engrescava.

Tot i que la cobla va gaudir d'una bona ombra, la xafogor va ser present a tothora, però això no va impedir que el públic passés una bona estona, gaudint d'aquell concert. Aquest concert oferia avantatges per a tots els gustos: la primera part era formada de sardanes que pertanyen al ja estrenat Contemporanis 6, mentre que la segona part oferia un ventall ampli del repertori que inclourà el proper Cd de la Contemporània, i que durà per títol Sardaxou 3 "Més Films".

Tot plegat una delícia per a petits i grans que, al cim del volcà de Montsacopa, amb unes magnífiques vistes de la ciutat d'Olot i les rodalies, varen endinsar-se un xic més dins aquest món tan nostre, que és el de la sardana.

Actes com el d'Olot el dia de Sant Joan engresquen molt la
Contemporània a seguir en el seu camí endavant i a tenir ganes de repetir-ho ben aviat.

Us convidem a visitar la notícia publicada en la pàgina oficial de l'agrupació sardanista d'Olot. Cliqueu el següent enllanç ----> Notícia Agrupació Sardanista Olot

Ens afalaga molt l'esment del president de l'Agrupació Sardanista Olot, Lluís Balcells, que n'ha dit que "la Contemporània és una cobla molt prestigiosa, novedosa i atrevida"

Gràcies a tothom i fins aviat Olot!