dijous, 22 de novembre del 2007


Contemporània solidària

Tenim el goig de convidar-vos a un acte solidari. El proper 2 de desembre a les 13 hores al club Falcons de Sabadell (c/
Osaka, 10 al costat de les cases de Can García) la cobla Contemporània farà entrega d’un donatiu a Mans Unides. Aquest acte s’inclou dins l’audició de sardanes interpretada per la Contemporània a les 12 hores.

El passat mes de febrer, Mans unides (ONG) i la cobla Contemporània vam arribar a un acord de col•laboració. Els guanys de la venda dels enregistraments dels discs compactes anirien destinats a tres projectes humanitaris de Melong (Camerun), Sarín (Perú) i Desarmes (Haití).

Els enregistraments de l’any 2007 han estat: L’audició 4, Sardaxou 2 i Contemporanis 6. En tots ells de forma ben visible en la seva portada, s’ha reflexat aquesta col.laboració amb el logotip de Mans Unides i el missatge de cobla solidària.

El grau de curiositat i d’aceptació d’aquesta nova proposta de la Contemporània ha sigut molt alt. Tota persona que ha adquirit els nostres enregistraments ha estat solidaria amb els projectes de Mans Unides. En el moment de plantejar aquesta iniciativa teniem clar que aquest ajut no podia encarir el preu final de venda al públic i l’hem mantingut inamovible.

www.contemporania.net ha fet difussió d’aquesta iniciativa amb un enllaç a la pàgina web de Mans Unides i als discs solidaris de la producció d’aquest any.

Agustí Serratacó, representant de la Cobla Contemporània farà entrega dels fons recollits a l’equip directiu de la delegació Sabadellenca de Mans Unides. L’acte de lliurament serà presentat pel locutor de Radio Sabadell Jordi Saura. L’import recaptat fins a la data és de 1.000 €. Gràcies a tot el món sardanista que ha adquirit els enregistraments de la nostra cobla.

Entre tots fem possible un mon més just.

Us hi esperem.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,
ahir us vaig descobrir i sou genials!!!
Diumenge no penso faltar!
Belen de Tarragona

Eduard ha dit...

Estarem molt contents que et presentis. Amb gent com tu la nostra feina no té fronteres. Dona't a coneixer i tindràs una sorpresa aquest diumenge.