dissabte, 3 de novembre del 2007


Colles i la Contemporània

El passat 28 d'octubre varem participar a la 50a Final del Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes a Valls. La jornada es va iniciar amb un cercavila festiu des de l'Ajuntament fins a la renovada Plaça del Pati. Dos anys de llargues reformes han convertit un espai vell en un espai totalment renovat i modern.

La climatologia no podia ser més favorable. Sol a raig, inclús a mig concurs ja començàvem a tenir les idees escalfades i uns bons para-sols ens van poder refrescar un xic la teulada. Després de la tensió de totes les sardanes de lluïment i revessa, va arribar el moment de distensió i relaxament; La Sardana de Germanor. La Contemporània ens vam preparar de valent amb samarretes, gorres i pilotes per obsequiar als dansaires. Al bell mig de les rotllanes la cobla va interpretar el best-Seller d'aquest 2007, Sardanes al Cine d'en Jeroni Velasco. L'acollida per part de les colles fou magnifica i ens va fer sentir molt i molt agermanats amb ells.

Tot i que en els concursos els protagonistes són els dansaires, ens va tornar a sorprendre els crits futbolístics de Contem--porània xaxa xaxa xa, Contem--porània xaxa xaxa xa. Després d'una matinal esgotadora tornarem a casa amb la satisfacció de la feina ben feta. Gràcies a tots. Per cert us convidem en el proper concurs de colles que participarem, el proper dia 25 de novembre a les 11 hores a la plaça Soller de Barcelona. Estigueu molt atents dansaires, farem llançaments de color taronja.

Fins llavors.

Podeu escoltar el Best-Seller 2007. cliqueu aquest enllanç ---> Sardanes al cine en l'apartat de música podeu gaudir-la