diumenge, 21 d’octubre del 2007

Èxit Contemporani


Ahir varem presentar el nostre darrer enregistrament; Contemporanis 6. La paraula que resumeix l'event és sens dubte un gran èxit de la Contemporània.


Tot seguit us farem la cronologia dels fets:

Primer de tot varem arribar amb força antelació a l'auditori Barradas. El muntatge de la Contemporània és força laboriós. Ahir estrenarem un nou expositor publicitari de dimensions considerables on hi anunciem els concerts diferents de la Contemporània. La imatge d'aquest nou element no podia ser altre que la veu de la Contemporània, L'Agustí Serratacó.

Els nervis estaven a flor de pell, especialment pel nostre company en Ivan Joanals que estrenava la seva darrera sardana Trenc d'alba. La acceptació de l'auditori en el moment de la interpretació va ser el millor premi per a un jove compositor com l'Ivan. Felicitats.

L'auditori Barradas fins la bandera. Totes les entrades venudes i l'auditori era ple de gom a gom. Això no haria estat possible sense la plena confiança de la Coordinadora Sardanista de l'Hospitalet de LLobregat. Estem molt agraits per la vostra hospitalitat i recolzament.

La primera part es va finalitzar amb la darrera sardana guanyadora del certament La Sardana de l'Any, Essència d'aplec d'en Enric Ortí. Fou tant el fervor despertat que la Contemporània en feu un repicó.

Després d'una breu transformació, la Contemporània inicia la segona part del concert amb l'espectacle, FILMS. Les melodies conegudes del cinema engrescaren l'Auditori a aplaudir inclús abans d'hora. Tot ajudat amb una escenografia senzilla però del tot aclaridora amb uns petits tocs de percussió. La darrera peça tots els musics baixarem a la platea mentre interpretàvem la darrera sardana del programa "Sardanes al Cine" d'en Jeroni Velasco.



En finalitzar descobrirem que entre el públic hi havia un dels autors enregistrats en aquest darrer disc, En Xavier Bech (podeu clicar sobre el nom per coneixer més detalls d'en Xavier).

Intercanvi
d'impressions, presentacions, felicitacions i elogis el millor fi de festa per un concert del tot diferent. Molts foren els que ens deien ... fins demà a l'aplec i nosaltres els contestàvem ... no demà no venim. Per sort això té solució l'any vinent potser tornem a repetir?.

Qui sap ?


Finalment ens va tocar recollir tota la parada i fer un xic de refrigeri. Un dia que ens costarà d'oblidar. A tots moltes gràcies.

1 comentari:

Eloi Montoliu ha dit...

Felicitats per l'èxit en la presentació del disc! Una llàstima no haver-hi pogut assistir.