dilluns, 15 d’octubre del 2007


Danses amb la Contemporània


El passat 12 d'octubre la Contemporània va participar a la IV Mostra Internacional de Folklore Tradicional a Sant Feliu de Llobregat. Sota la direcció del Mestre Jordi Nuñez i Pallarola, va acompanyar a l'Esbart Sant Feliu en diverses danses tradicionals catalanes.

L'Esbart Sant Feliu és la secció més antiga i pionera de l'Agrupació Cultural Folklòrica. Aquest formació ha mantingut la riquesa de conservar integrament les coreografies i els vestuaris de les danses dels pobles que representa. L'Esbart Infantil i Juvenil és sempre la base de l'esbart titular, una pedrera formada per nens i nenes de Sant Feliu.

Dos grups van participar conjuntament amb l'Esbart Sant Feliu; El grup Funtan'e Olia de Sinnai de Sardenya i el grup Saihua de l'Ecuador. La varietat de danses i tradicions es van agermanar en una tarda explendida de públic que va omplir a vessar la plaça Lluís Companys.

La cobla Contemporània realitza acompanyaments musicals a Esbarts Dansaires d'arreu del país. Una faceta més de la cobla Contemporània.

Per coneixer més dades de l'agrupació Folklòrica de Sant Feliu de Llobregat cliqueu l'enllanç següent -----> Esbart Sant Martí